جلسه هماهنگی ستاد برداشت محصولات پائیزه کشاورزی شهرستان گالیکش در سال زراعی جاری با حضور فرماندار، معاون عمرانی فرماندار، بخشداران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و دیگر اعضاء برگزار شد.
به گزارش " پایگاه خبری تحلیلی نیلکوه " فرماندار گالیکش در این جلسه گفت: امسال در چهار مرکز دولتی خرید محصولات پائیزه کلزا و گندم در ینقاق، اوغان گالیکش، سیلوی گالیکش و صادقآباد و همچنین مراکز خرید طلای سفید، آرد کوثر و آرد شریف وظیفه دریافت محصولات کشاورزی کشاورزان عزیز را در شهرستان گالیکش بر عهدهدارند.
علیاصغر میرزایی با تأکید بر حمایت از کشاورزان بهعنوان قشر مولد جامعه، افزود: اعمال شرایط سخت در پذیرش و خرید محصولات کشاورزی در مراکز خرید دولتی، منجر به هدایت کشاورزان به سمت دلالان و تاجران بخش آزاد میشود.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت بهروزرسانی و استانداردسازی دستگاههای توزین و باسکول در مراکز خرید محصولات کشاورزی گفت: ساماندهی و بهبود تجهیزات مرکز خرید از مطالبات مهم کشاورزان بوده ازاینرو ضرورت دارد دستگاههای متولی و ناظران، در این خصوص اقدامات شایسته و قابلقبولی در پیش گیرند.
میرزایی ادامه داد: بحث حملونقل محصولات کشاورزی از مسائل مهم در حوزه کشاورزی بوده و دغدغه اصلی کشاورزان است، لذا باید در خصوص کرایه حمل بار و قیمتهای این بخش نظارت کافی و مداوم انجام گیرد.
وی با اشاره به وقوع آتشسوزیهای احتمالی در مزارع کشاورزی، قبل و بعد از برداشت محصول تصریح کرد: حریق در مزارع از معضلات مهمی است که کشاورزان و زمینداران با آن مواجه هستند و لذا باید تیمهای پایش و بازرسی در سطح شهرستان تشکیل شود تا از بروز آتشسوزیها در مزارع جلوگیری و در صورت بروز حادثه، حریق در کانون اولیه مهار گردد.
علیاصغر میرزایی افزود: بخشداریها، شهرداریها و دهیاریها با تعامل و همکاری همهجانبه، از آمادگی ناوگان اطفاء حریق و خودروهای آتشنشانی خود اطمینان حاصل نموده و آماده مقابله با آتشسوزیهای احتمالی باشند.
فرماندار گالیکش بابیان اینکه آموزش تأثیر بسزایی در کاهش آسیبها و حوادث دارد، تأکید کرد: مسئولین و متولیان امر باید تمهیدات لازم را در جهت برگزاری جلسات آموزشی و توجیهی مشترک با کشاورزان و مردم در نظرگیرند تا اطلاعرسانی و آگاهیبخشی لازم در این زمینه صورت پذیرد.
وی از بین بردن مزارع آلوده را یکی از راهکارهای کنترل و جلوگیری از آفات محصولات کشاورزی برشمرد و خاطرنشان کرد: فرآیند پاکسازی آلودگی مزارع کشاورزی از طریق آتشزدن باید با نظارت کارشناسان و متخصصان کشاورزی و با همکاری دستگاهها و کشاورزان و اخذ مجوز مربوطه اجرا شود.